divendres, 10 d’abril del 2015

ES PREPARA BLADE RUNNER 2


Si hi ha una peli mítica, malgrat les seves limitacions tècniques i de guió, aquesta és Blade Runner, que l'any 1982 es va estrenar (amb escassa rellevància de públic i crítica) i ha anat guanyant-se, amb el pas dels anys, un lloc especial en l'espai de films de culte. Poc s'ho pensaven els responsables d'aquell film amb Ridley Scott (director) i Syd Mead (dissenyador) al capdavant, que l'adaptació del llibre de Philip K. Dick Somien els androides amb ovelles elèctriques?

Ara, que es compleixen més de trenta anys d'aquell film, s'està preparant la segona part: Blade Runner 2, amb la presència confirmada de Harrison Ford tornant a interpretar el paper de Rick Deckard (tenint en compte la seva repesca en la nova Star Wars, el sr. Ford està vivint un autèntic fenomen revival... només cal tornar a ressucitar Indiana Jones). Segons l'actor, es tracta d'un dels millors guions que ha llegit mai i confirma que no serà el protagonista del film sinó que hi tindrà un paper rellevant. L'acció del film es situarà un parell de dècades després d'on va acabar la primera.

El film començarà el rodatge el 2016 i serà dirigida per Denis Villeneuve (interessant director de Incendies, Prisioneros o Enemy, per exemple).

Un altre clàssic -també de Ridley Scott-, Alien també tindrà la seva re-visita ben aviat ... però d'això en parlem un altre dia.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que jo vaig veure Blade Runner massa tard i em va deixar una mica fred. No és una mala peli però esperava més...

No! si us plau! no em parlis de més Indiana Jones!

PD: Merda

Ciutadà K ha dit...

Ai, sí, els films de culte és el que tenen ...o hi connectes o no, sense terme mig.

Buf, sí! El tema Indiana rasca el patetisme ... :(