dimecres, 27 de gener del 2016

RACING EXTINCTION


Racing Extinction és un documental del director Louie Psihoyos que ens alerta de la destrucció de Vida que està realitzant l'ésser humà. Segons el realitzador del film estem provocant la major extinció d'éssers vius des de la desaparició dels dinosaures, per a continuar amb el paral·lelisme: aquest cop, nosaltres som el meteòrit. 

El oscaritzat director de The Cove (el film més premiat de la Història amb 70 premis) documental que denunciava la matança indiscriminada de dofins a la cala de Wakayama (Japó) ara ens ofereix un film que és una autèntica missió:impossible, van utilitzar la tecnologia més avançada per mostrar el terrible mercat de les espècies protegides i obtenir proves de la relació entre les emissions de diòxid de carboni i l'extinció massiva de moltes espècies. Això fa que el documental sembli més un thriller que un documental. Van ser capaços d'enregistrar diverses bandes venent taurons o restaurants d'EEUU i Corea que venien carn de balena. Les xifres són esfereïdores: 30.000 espècies s'estingeixen cada any. Realment, estem participant en una autèntica carrera cap a l'extinció.

A principis del desembre de l'any passat el canal Discovery Channel va realitzar una estrena sense precedent: en 24 hores va estrenar el documental en 220 territoris on la cadena té emissió. Van fer coincidir l'estrena amb la XXI Conferència sobre el canvi climàtic de París, on es reunien els governants d'un països que no estan fent suficient.

Aquí teniu el tràiler...


Un altre dels atractius del film és la BSO, a la música original de J. Ralph Belows'han afegit artista com Sia (amb el tema One Candle) i, sobretot, el nostre Anhoni amb la cançó Manta Ray, que està nominada als Oscar com am illor cançó original i que podrem trobar en el proper i esperadíssim nou àlbum de l'artista: Hopelessness.

Manta Ray, és un vals de bellesa i delicadesa suprema...com tot el que crea l'Anhoni.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

M’han conscienciat, avui no mataré cap animal en perill d’extinció. Que collons! ni en tota la setmana!

Ciutadà K ha dit...

jajajajaja
bueno, ja hem aconseguit alguna cosa ...