dimecres, 6 d’abril del 2016

COL·LABORA A ENFEMME: DOCUMENTAL SOBRE CROSS-DRESSING A VERKAMI


L'amiga Zoraida Rosselló me l'ha donat a conèixer, EnFemme és un documental en creació que ens demana col·laboració mitjançant Verkami

EnFemme tindrà forma de documental al voltant del fenomen del cross-dressing a Catalunya. Però EnFemme també és, precisament, el nom del club que dóna suport, ajuda i refugi a les persones que necessiten mostrar-se als altres tal com són, sense por al rebuig i la incomprensió. El fet de 'vestir-se' de dona deixant l'espai íntim, secret i pudorós per a ser compartit i entès pels altres.

Amb clara vocació de destruir les violències de gènere, les homofòbies i el rebuig per ser diferent. Aquest projecte està acompanyat d'un munt d'associacions que li donen suport.

El documental ens vol exposar la realitat i les vivències de persones com Sofia Dior (referència internacional del cross-dressser), Júlia Justinne, Judit Roura, Xesca i Carme o Soraya Vega,... 

Amb guió, direcció i producció d'Albar Barbé i Serra i acompanyada d'un equip entusiasta, EnFemme pretén donar un llum a un fenomen desconegut per a molts, desde el respecte i l'intent de comprendre.

Si tot va com voldrien -imprescindible la nostra col·laboració!- volen estrenar el desembre de 2016. Manquen uns 10 dies per a finalitzar el termini a Verkami i han superat la meitat del que necessiten... però encara falta molt per a arribar als 10.000€ necessaris per aconseguir que el projecte que es faci realitat.

Els donem suport? Jo ja ho he fet!