divendres, 1 d’abril del 2016

LA MEVA VIDEOTECA A FILMAFFINITY


Llegint el Pons's blog (gran el Pons!) em va donar la idea d'incloure totes les pel·lícules que tinc en el portal FilmAffinity, eina de referència per a conèixer les valoracions dels films a l'hora de decidir quina peli toca cada setmana en el cinema però de la que encara no era usuari registrat.

Jo tenia una 'viejuna' base de dades feta amb Access, que encara utilitzo des de 1995. En ella vaig començar introduint els VHS que disposava, després es van reciclar cap al DVD, la gran majoria originals. Una bbdd amb 2300 registres a data d'avui.

Doncs, bé, ja hem fet el salt a FilmAffinity i en el meu perfil podeu trobar la llista de Pel·lícules que tinc amb 1.690 entrades des de El Hotel eléctrico de Segundo de Chomón (1908) a Un día perfecto de Marc Recha (2015), la darrera adquisició. 

Podeu consultar la llista en aquest enllaç. He aprofitat per a fer una altra llista de les pelis que estic veient aquest 2016, poder-les puntuar i facilitar-me la feinaa l'hora de fer el Festival de Cinefagia.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

T’acabo d’afegir com a amic. Va! Comença a votar que tens moltes pelis pendents de puntuar i fins que no hagis votat unes quantes no et podrà trobar unes ànimes bessones adequades de les quals et pots refiar de la seva puntuació. Ja t’aviso que tu i jo soc poc afins en gusts.

Sergi ha dit...

2300 registres de pel·lis, poca broma! Això és afició de veritat, eh! Però és clar, la teva cinefília es respira per totes bandes aquí...