dilluns, 2 de maig del 2016

EUSA DEL SR. TIERSEN AL PALAU DE LA MUSICA CATALANA....HI SEREM!!



yann-tiersen-22-12-15El nou treball musical del sr. Yann Tiersen encara no ha vist la llum, ho farà al setembre d'aquest any; però si vulguéssim ja el podríem tocar a casa nostra, ja que el músic acaba d'editar el llibre de partitures del nou treball. S'anomena EUSA i estracta d'un recorregut nostàlgic i descriptiu per l'illa on va nèixer: Ushant (o Eusa en la llengua de la Bretanya). El compositor ha plantat el piano en 10 punts de l'illa per a fer-ne una peça musical en cada un d'ells.

Demà dimarts tindrem l'oportunitat de gaudir-ho en directe al Palau de la Música Catalana. Amb totes les entrades venudes tindrem l'honor de ser un dels espectadors que escoltaran aquestes peces en directe per primer cop. Sí, amics i amigues, demà anem a veure a Yann Tiersen!!

El concert que porta per títol "An evening with Yann Tiersen", ens presenta a l'artista en solitari amb piano i violí pera repassar la seva trajectòria a més d'aquestes peces inèdites. Les darreres visites han estat en format banda. presentant els seus darrers treballs més 'rockers'.

D'escripció d'EUSA per part del mateix Tiersen: "Cada peça està relacionada amb una ubicació específica en una illa davant la costa de Bretanya anomenada Ushant (Eusa, al llenguatge de Bretanya) on visc. Ushant és quelcom més que una llar, és una part de mi, una part del que sóc. La idea era fer un mapa musical de l'illa i, per extensió, del que sóc".

Aquí us deixo una peça avançament del nou treball: Porz Goret.