dimecres, 1 de juny del 2016

CROSSOVER ALICIA / PETER PAN

·        
    Que el cinema de Hollywood està mancat d'idees és un tòpic que fa anys que es va repetint, i més quan es succeeixen les seqüeles i es fan grans les sagues (sobretot dels super-herois). 

Llegim una d'aquelles notícies que fa més evident aquell buit creatiu, la intenció de realitzar un crossover de dos personatges que a ningú se li hagués acudit unir en una mateix film, en una mateixa història: Peter Pan i Alicia (la del País de les meravelles).

Doncs bé, sembla que la director de Brave, Brenda Chapman està al capdavant d'aquest projecte: barrejar els dos clàssics de la literatura infantil: Peter Pan i Alicia en el país de les meravelles.

Porta per títol Come Away i ens explicarà que Peter i Alicia són germans i se'ls mor un tercer germà gran... davant la desgràcia utilitzen la fantasia com a forma d'escapament. 

Tenint en compte l'allau de crítiques negatives que ha rebut la nova Alicia ja veurem si el projecte arriba a bon port ...



4 comentaris:

Sergi ha dit...

Crossovers, seqüeles innecessàries. No s'acaba d'entendre aquesta fal·lera. Suposo que els és rendible, però em sembla que els consumidors som d'adorar les obres, les que ens agraden sempre les deixem pels núvols, i no ens agrada que ens les espatllin amb revisions absurdes, o continuacions innecessàries.

Anònim ha dit...

Per crossover bo aquest: Terminator i Pinotxo

Pons ha dit...

Per crossover bo aquest: Terminator i Pinotxo

Ciutadà K ha dit...

Uf, high level!!