dimecres, 15 de juny del 2016

LES CARES DE LA SRA. COIXET


Aix, tenim un sentiment ambivalent amb la sra. Coixet, ja ho sabeu. El seu posat, molt sovint, massa afectat ens irrita ... però quan veiem els seus films, molt sovint, ens oblidem de qualsevol posat i ens emocionen i connectem i gaudim.

Durant els rodatge la sr. Coixet va amb la càmera fotogràfica i va pescant els actors i actrius que hi participen en el film de turno. Segons confessa, no va pensar mai en fer-ne cap exposició -"a qui li podria interessar?", diu...ai, el posat!-  però al final s'ha animat i FACES -com s'anomena l'exposició- s'ha pogut veure unes tres setmanes a la galeria RocioSantaCruz de Barcelona.

FACES consta de 52 fotografies en blanc i negre en les que hi podem veure: Penélope Cruz, Mark Ruffalo, Tim Robbins, Juliette Binoche, Ben Kingsley, Lily Taylor, Candela Peña, Rinko Kikuchi, Tilda Swinton....com veieu, els principals actors i actrius que han desfilat pels seus films. Les fotografies estan a la venda i els preus oscil·len entre el 480 i 680 euros; els beneficis es destinaran a Proactiva Open Arms. 







1 comentari:

Anònim ha dit...

En blanc i negre, per suposat, el color es tan vulgar