dijous, 16 de juny de 2016

mónFILMAT #3: PROJECCIONS AMB SOPAR


monFILMATCom ja us vaig explicar, un dels objectius de mónFILMAT és recol·lectivitzar l'experiència de veure cinema i, per aquest motiu, s'han programat 3 sessions de sopar + projecció. Una forma de trobar-nos al voltant d'un bon àpat i gaudir tots plegats del film escollit.
Les pelis, l'acompanyament gastronòmic i l'entorn estan acuradament escollides.02/07/16: QUATRETONDETA + ALBERT GUZMAN (Les Delícies)


El film de Pol Rodríguez amb la impactant participació de José Sacristán anirà amenitzat amb la degustació de tapes de la innovadora cuina d'Albert Guzmán del Restaurant Les Delícies de la Ràpita. 
Al Museu del Mar (La Ràpita) a les 21:30. Preu: 22€08/07/16: EL OLIVO + LES MOLES

No podríem escollir lloc millor, ni millor maridatge gastronòmic per al nou film d'Icíar Bollaín... Podreu gaudir de El Olivo en un lloc genial: la Pedrera de les Moles, però abans, degustareu de la creativa cuina de Jeroni Castell i el seu equip del Restaurant Les Moles. Evidentment, l'oli d'olives mil·lenàries no hi faltarà!
Al la pedrera Les moles (Ulldecona) a les 21:30. Preu: 35€. 
Possibilitat de només film: 5€
09/07/16: HIJA DE LA LAGUNA + L'ESTANY CASA DE FUSTA

L'encanyissada és un lloc ideal per a projectar Hija de la laguna i l'acompanyament de la cuina tradicional de Lluís Garcia del Restaurant l'Estany Casa de Fusta és un perfecte complement.
A la Barraca de la Casa de Fusta (Amposta) a less 21:30. Preu: 20€


Ja podeu aconseguir les vostres entrades clicant a l'enllaç.