divendres, 22 de juliol del 2016

PESCANT SERIES DE TV (20): THIRTEEN


Era esperable. Les tragèdies reals, amb el temps necessari per fer-ne el dol, es transformen en productes d'entreteniment, des del Titanic a l'atac a les Torres Bessones... ara és el torn de nens i nenes segrestats/des que tornen després d'anys donant-los per desapareguts. Des del premiat film mainstraem La Habitación a diversos productes televisius... 

Doncs bé, la sèrie pescada és Thirteen la història d'una jove que fou segrestada quan era una nena -fa 13 anys- i aconsegueix escapar del seu segrestador, desorientada, sense recordar on ha estat i que només vol veure els seus pares. Segons les estadístiques policials, aconseguir això és molt difícil, la majoria de cops la persona segrestada se la troba morta... El dubte ja està servit: és realment ella? els pares que s'havien divorciat decideixen comportar-se com si tot estigués com el dia que va desaparèixer la seva filla.

Es tracta d'una webserie del canal BBC Three (que ha deixar d'emetre per televisió fa pocs mesos per a estar només on line), la primera produïda pel canal. El recursos invertits ens fan oblidar que es tracta d'una webserie i a nivell artístic enllaça amb altres productes televisius nòrdics, clima asfixant, constant dubte i ambient enrarit. 

Apa, a la llista!




1 comentari:

Anònim ha dit...

Meeh, no em fa el pes l'argument