divendres, 19 d’agost del 2016

EUFONIC 2016


Amb la inauguració avui a les 20:00 a Lo Pati de #DigitalLandscapes de Varvara & Mar s'inaugura l'Eufònic 2016, que concentrarà la seva activitat de l'1 al 4 de setembre.

Es tracta de la 5a. edició d'aquest Festival imprescindible ja del nostre territori. Eufònic és un festival al voltant de les arts sonores i visuals a les Terres de l'Ebre, buscant sempre un vincle amb el territori. De fet, es podran gaudir instal·lacions sonores i/o visuals a La Ràpita, Alcanar, Ulldecona i Miravet; sempre buscant la singularitat en espais com un castell templer, un antic molí d'oli o una antiga cisterna. Es podran gaudir fins a l'11 de setembre.

La inauguració d'avui continuarà demà a Miravet amb l'obra sonora de Gábor Lázar: A trap for your attention. Una espectacular experiència de llums i so.

El següent cap de setmana obren les portes les instal·lacions d'Ulldecona i Alcanar i les de La Ràpita el dijous 1 de setembre, al Museu del Mar i l'antic Convent.

Però Eufònic són, sobretot, experiències sonores i això estarà concentrat del dijous 01 amb la inauguració a càrrec de Quiet Ensemble i les seves lampares musicals de The Enlightment fins als diumenge 04 que tancara el festival l'habitual actuació al Xiringuito de la Costa, aquest any a càrrec de DJ2D2 i Las VVitch

A partir d'aquí, la llista és interminable de noms puntals de l'experimentació visual i sonora: Bad Gyal, Fasenuova, Ferran Palau, Papa Topo, Svper... i gent de 'casa' com Edgar de Ramon. La gran majoria, actuacions concentrades a la Ràpita.

Recomanar quelcom és ben difícil... entreu-hi i deixeu-vos portar! Jo, per exemple, no em perdré a Ferran Palau i els Quiet Ensemble!

Consulteu la programació i horaris en aquest enllaç.