dimarts, 22 de novembre del 2016

JESUS VR EL PRIMER LLARGMETRATGE 360º


Ja ho tenim aquí, el cinema del futur, el cinema 360º, el cinema de Realitat Virtual. Com molt bé ens va informar el sr. Paul Schrader en la masterclass dins de Festival de Sitges 2016: passar del curt al llarg en la realitat virtual implica mooolts diners i no és fàcil d'assumir ara per ara.

En el passat Festival de Venèzia va arribar la primera proposta, el primer llargmetratge en Realitat Virtual de la Història i ens parlarà, precisament, d'una de les històries més antigues: la vida de Jesucrist. Jesus VR-The Story of Christ és el primer llargmetratge que es podrà veure en 360º i podrem gaudir de tots els detalls del moment de la cruxificció, per exemple, quina cara feia Magdalena?, què feien els lladres penjats a la creu al costat de Crist?....es tracta de tenir una immersió ficcionada en el calvari o en el seu naixement.

En el Festival de Venèzia es van poder veure un tast de 40 minut. El film dirigit per David Hansen estarà disponible per Nadal en les principals plataformes de realitat virtual.