dimarts, 6 de desembre del 2016

PESCANT SERIES DE TV (22): CRISIS IN SIX SCENES


Resultat d'imatges de crisis in six scenesFa més d'un any que parlàvem per aquí del pas (o hauríem de dir retorn) del sr. Woody Allen a la TV. El fill predilecte de Nova York va rebre una temptadora oferta econòmica del servei de vídeo d'Amazon (uns altres que es munten al carro del 'video on demand') per a dirigir una sèrie. Ell mateix ha reconegut que era una forma realtivament fàcil d'aconseguir pasta.

Fa un parell de mesos es presentava 'Crisis in six scenes', una mini sèrie de 6 capítols situada al Nova York dels '60 del segle passat (coincidint, precisament, en els inicis com a humorista televisiu del director a The Ed Sullivan Show o The Sid Caesar Show). L'argument ja l'hem vist en altres pelis d'Allen: un matrimoni acomodat reb la visita d'una tercera persona que és mooolt diferent a ells (a l'estil de Melinda & Melinda o Blue Jasmine) i aquesta tercera en discòrdia té la cara, ni més ni menys, que de Miley Cyrus (!!??). 

Com molts altres productes televisius de curta durada, es tracta d'una peli llarga trossejada en 6 parts. La crítica ha estat bastant implacable amb ella: un film pla, insuls i avorrit ... "molt a l'estil Allen". Bueno, al que ens agradi l'estil Allen no hem de patir (ejem). Certament, ja fa moooolts anys que es va dient que la fòrmula del director està esgotada, però pocs tenen l'habilitat, malgrat això, de mantenir l'atenció i les ganes de veure un nou producte d'ell (sí, jo m'incloc). A filmaffinity té un modest 6,2.

El mateix Allen ha manifestat que es pensava que podria fer la sèrie entre peli i peli (recordem que és rigorós a l'hora de presentar una peli per any) i no l'implicaria més de dues o tres setmanes... a l'estil 'coge el dinero y corre'. Doncs bé, la cosa no ha anat ben bé així i crec que al sr. Allen li han quedat poques ganes de repetir experiència televisiva, unit a les crítiques... encara menys.