dilluns, 20 de febrer del 2017

ARRIBA LO MINOTAURE, COLLA DE DIABLES I TAMBORS D'AMPOSTA


Doncs no, a Amposta no teníem cap colla de diables, però això ja està solucionat. Un grup d'engrescats i amants de les tradicions porten mesos treballant per a que Lo Minotaure, Colla de Diables i Tambors d'Amposta sigui una realitat.

Fa més o menys un any, bona part dels que portaven la colla de gegants i capgrossos d'Amposta van decidir engegar un projecte que feia anys que s'havia plantat la llavor. L'any 2009 els alumnes de Gràfica Publicitària d'Esardi (Amposta) van definir un projecte per a crear una colla de diables, Joel Comí en va dissenyar la marca: Lo Minotaure, concepte que lliga amb l'esperit mediterrani i les tradicions del nostre territori. 

A les Festes Majors de l'any passat en van fer la presentació en societat i des de llavors han aconseguit despertar l'interès de tots aquells i aquelles que els agrada el foc, la llum, la gresca i el soroll.

La primera actuació ha estat el Carnestoltes de Foc del passat divendres i fou tot un èxit!! la passió, les ganes i l'entusiasme dels diables i l'energia del públic donen fe de que teníem ganes de correfoc.

Fotografies com les que teniu més avall, a partir d'ara, seran habituals a Amposta.

Llarga vida al Minotaure !!!
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En mica en mica el teu poble comença a aparèixer en el mapa

Unknown ha dit...

Crec que no tot són diables per ser del poble català, tenim moltes tradicions preciòses que són ben nostres i enriqueixen la cultura i tradició catalana