divendres, 3 de març del 2017

CONCERT VIST DES DEL FANGAR, DEL SR. DANIEL SAEZ


cartell-la-filhaEl sr. Daniel Saez és un músic inquiet, cantautor que va més enllà de la simple paraula/veu acompanyada d'acords; els seus treballs són projectes multidisciplinars en els que de la mà de Maria Pons (per exemple) hi tenen cabuda les arts plàstiques, les accions poètiques o el saber popular. 

Però la seva arrel, el seu nucli fort és la música. Ha publicat diversos treballs discogràfics: Fàbrica (2007), Virivium (2009), A la taverna (2011), Deixa-ho córrer, mala bèstia! Poemes de Jordi Pope (2013), Quan tu eres petita i jo era gran (2014) i... Vist des del Fangar (2015), el seu darrer treball que s'envolta de diversos músics per oferir un espectacle potent. Jo l'he vist 2 cops en entorns immillorables: El Casino d'Amposta i El Museu de la Pauma al Mas de Barberans i demà dissabte serà la tercera!

Vist des del fangar són 17 cançons de "tall free-folk i d'inspiració deltaica" que està creat en el cor del Delta (Balada) i parla sobre l'univers ebrenc. A l'escenari podem gaudir a Alfred Porres -Rampaire-, Maria Pons Calvet, Cristòfol Pons, Miquel Angel Marín, Abraham Creus, Oriol Cases, Josep Igual i Víctor Bonet

Vist des del fangar : Dissabte 04/03 a les 22:00 a l'Auditori de la Filha d'Amposta.

Us deixo aquí una petita i bona mostra del 'savoir faire' del sr. Daniel Sáez

NITS from Daniel Sáez Berral on Vimeo.