dimecres, 1 de març del 2017

KINO TARRAGONIK TASTE AL LLAR



En la primera edició de mónFILMAT vam acollir el Kino Tarragonik, un projecte audiovisual col·laboratiu en el que diversos creadors (amateurs o professionals) tenien 54 hores per realitzar un curtmetratge tenint al paisatge com aspecte central del producte resultant. Durant 3 dies van conviure a la residència d'artistes de Balada i els curts elaborats van ser mostrats al públic durant el mateix festival.


El moviment Kino-Kabaret va nèixer a Mont-real el 1999 amb l'objectiu de ser un punt de trobada per als creadors i amants del cinema. 

El Kino Tarragonik està liderat per Priscila Gómez i Elisabet Gilart i demà dijous a les 20:00 al Llar (Amposta) ens presentaran el Kino Tarragonik Taste, una degustació de diferents curts del Moviment Kino fets arreu d'Europa: Kino Milano, Kino Euphoria (Helsinki), Kino París i, òbviament, els generats l'any passat en la primera edició del Kino Tarragonik.

Tot plegat és una bona forma d'obrir boca a la nova convocatòria Kino Tarragonik 2017 que estarà dins de mónFILMAT 2017.