dijous, 27 d’abril del 2017

SI FOSSIN REALISTES LES ETIQUETES ALIMENTARIES



Aix, amics i amigues, vivim enganyats. Així. En general. Però en aquest món de conspiracions i paranoies el gremi que s'emporta la plama és l'alimentari. Sovint ens arriben informacions -a voltes poc contrastades, a voltes directament falses- del perjudicial que són moltes de les coses que mengem, malauradament aquestes informacions sovint són certes. El que és més curiós (però no dir indignant) és que amb el moment històric que ens trobem ple d'auditories, controls, anàlisis i traçabilitats encara abundin els enganys i la manca de transparència en allò què mengem. Però és que Don Dinero és el que mana i la publicitat mou molts diners i si s'han de dir mitges veritats dons es diuen...

Axí doncs, algú s'ha dedicat a evidenciar allò que realment contenen els productes que mengem mostrant-nos-ho en les seves etiquetes. 


Davant de la pregunta: "què passaria si l'envoltori d'un producte mostrés realment el què porta?". Amb aquesta premissa aquí teniu exemples prou clarificadors i il·lustratius que ha dissenyat Mohorte des del portal Magnet.



Info i imatges extretes de:  https://m.magnet.xataka.com/en-diez-minutos/asi-tendrian-que-ser-los-envoltorios-de-los-alimentos-si-quisieran-reflejar-sus-ingredientes-reales

2 comentaris:

Sergi ha dit...

La majoria de vegades més val no saber què mengem, perquè conté massa coses que no ens diuen, i allò que diuen que conté és només testimonial. Però bé, ho seguirem comprant, no?

Ciutadà K ha dit...

SÍ ... ho seguirem comprant :( :( :(

immobilistes? acomodats? resignats? adormits?