diumenge, 2 de juliol del 2017

mF2017 (4): SESSIO CURTS 1 + KINO TARRAGONIK 2017


Tercer dia de mónFILMAT 2017 i avui us oferim: Sessió de Curts 1: 'Delictes i Faltes' i Projecció de curts resultants del Kino Tarragonik 2017.

En aquesta edició de mF la convocatòria de curtmetratges feta a la plataforma festhome hem rebut 302 curts dels que n'hem seleccionat 17, i aquests han estat agrupats per temàtiques. Avui tindrem el primer bloc amb 5 curts -amb el títol 'Delictes i Faltes'- que, a banda de que el paisatge té un pes important, tots ells giren al voltant d'accions delictives o poc ètiques: persecucions, xantatges i assassinats. Podrem veure: Parque (Mateo Garlo), A prueba (Pablo L. de Aramburu), eXit de José Luís Velázquez, Uroboros de Mercedes González i Polo de Charlie García Villalba.


Avui també gaudirem dels fruits que han donat la segona edició del Kino Tarragonik, el projecte audiovisual col·laboratiu en el que una trentena de persones (amateurs o professionals) que no es coneixen prèviament i vingudes de qualsevol part del món han de ser capaçes de crear un curtmetratge en 54 hores, tot convivint en la residència de Balada. Aquesta tarda podrem veure què n'ha sortit de l'experiència.


SESSIO CURTMETRATGES 1: 'DELICTES I FALTES' - 18:00
SESSIO CURTS KINO TARRAGONIK 2017  - 19:30