divendres, 7 de juliol del 2017

mF2017 (6): PER QUE XILE?/ UN LADRILLO PA LA HISTORIA + LA CAZADORA DEL AGUILA + EL MERAVELLOS REGNE DEL PAPA ALAEV



Avui divendres, a mónFILMAT, us proposem una escapada cinematogràfica a 4 països ben diferents: Xile, Cuba, Mongòlia i Tadjikistan.



Un recull de 4 documentals (2 llargs i 2 curts) on el paisatge és un tret diferencial i el convidar-nos a la reflexió, n'és un altre.



  • 18:00- 'PER QUE XILE?' (d'Eva Mascarell) i 'UN LADRILLO PA LA HISTORIA' (de Sofia Cabanes). Aquestes dues rapitenques, per motius diferents, van anar a parar a Xile i Cuba, respectivament. De les seves experiències han realitzat els curtmetratges que veurem avui. Amb la presència de les seves directores.

  • 19:30- LA CAZADORA DEL ÁGUILA (d'Otto Bell). Preciós documental sobre la lluita d'una nena de només 13 anys per ser reconeguda com a caçadora amb àguila igual que el seu pare i el seu avi. Una tradició mil·lenària en aquest poble de Mongòlia, només realitzada pels homes ...fins ara.
  • 22:00- 'EL MERAVELLOS REGNE DE PAPA ALAEV' (de Noam Pinchas i Tal Barda): Esperpèntic documental musical sobre la història dels anomenats Jackson 5 del Tadjikistan: una família liderada pel patriarca el sr. Allo Alaev (projecció a l'exterior de l'oficina de Turisme d'Amposta)

Resultat d'imatges de cartel la cazadora de aguilas