dimecres, 23 d’agost del 2017

LA SRA. CAROLINA, AMISTATS VIRTUALS QUE SON REALS


Gràcies a una amiga comuna que ens va posar en contacte, la srta. Carolina (de Castellar del Vallès i resident a Copenhagen des de fa temps) va 'entrar' a can Ciutadà K un 19 de novembre de 2008 amb un comentari. Des de llavors el contacte virtual es va anar mantenint tot participant i comentant en els blogs respectius (malauradament ella va deixar d'escriure en el seu interessant blog un maig de 2015).

Aquella amistat virtual ha anat creixent fins a convertir-se en real. I des de Copenhagen va arribar a Terres de l'Ebre per a desmentir que la xarxa és freda i impersonal, ans al contrari, t'ofereix nous amics plens d'abraçades i somriures.

Beneïda Internet! 


3 comentaris:

Sergi ha dit...

Coneixia el seu blog, però no n'era seguidor, segur que algun dia li devia deixar algun comentari. A mi no m'has d'explicar res d'això, sóc defensor de les relacions que s'estableixen per internet, de fredes no tenen res. A més, posen en contacte gent que en la vida real, per molts motius, no tindrien facilitat per relacionar-se, i això és una riquesa molt gran. Deu anys d'amistat que teniu, i que duri! Ah, i li pots dir que pot tornar a reobrir el blog, que encara quedem uns quants per aquí. Aquest cop la seguiré!

Ciutadà K ha dit...

EI, sr. Xexu, a veure quan el nostre 'contacte virtual' es converteix en 'real'??

Carolina ha dit...

Gràcies, Xexu! És cert que 10 anys sóm molts i que d'amistats n'hi ha de totes les mides i colors. Em sento molt afortunada, Xavier, d'haver mantingut el contacte, i d'haver anat més enllà del món virtual i haver fet un cafè junts :)