dimecres, 20 de juny del 2018

EL SR. ROBERT DE NIRO PROJECTA HOTEL A BARCELONA


Resultat d'imatges de nobu hotels de niroÉs un fet que el sr. De Niro pel que fa a la interpretació ja no és el què era, no passa res, fou i continua sent una peça clau de la Història del Cinema ; i malgrat haver-se passat a la direcció en diverses ocassions, el senyor De Niro creu convenient enfocar les seves energies cap a altres disciplines i interessos.... i ja fa temps que l'hostaleria es troba en el seu punt de mira i el que és millor: amb èxit.

L'any 2013 l'actor es va unir al productor Meir Teper i al xef Nobu Matsuhisa per a engegar la cadena d'hotels de luxe: Nobu Hotels. Però la relació amb el xef venia de lluny, l'any 1994 a Nova York amb el sr. Matsuhisa van obrir el restaurant Nobu després de que l'any 1989 (en plena popularitat amb La Misión) anés a menjar en un dels seus restaurants i quedés enamorat de la fussió entre cuina japonesa i peruana que oferia el xef en la seva carta. Des d'aquell 1994 els Nobu es van anar escampant pel món i ara n'hi ha desenes i des del 2013 arriben acompanyats d'hotel. 

El mes passat va venir a Barcelona per a anunciar que a la torre Catalunya, a la planta 23, al costat de l'estació de Sants, obririen un establiment nou de la seva cadena. La seva intenció és poder obrir el restaurant a finals d'aquest any i l'hotel al 2019. I aquest no és el primer que tenim a prop, el sr. De Niro ja n'ha inaugurat a Eivissa i Marbella. 

El veurem, al sr. De Niro, més sovint passejant per Barcelona?