divendres, 7 de desembre del 2018

#MOSMIREM UN PROJECTE DE L''AULA AL PATI'



'L'Aula al Pati' un dels projectes estables en la programació de Lo Pati (Centre d'Art Terres de l'Ebre) aquest any ens fa una proposta impactant. Partint dels objectius d'aquest projecte que és establir lligams entre el centre d'art i les institucions, centres i espais educatius del territori i de com les persones formen part d'aquest lligam ens importa el projecte del fotògraf JR. 

JR, popular fotògraf amb milers de seguidors a Instagram, que s'ha caracteritzat per retratar persones anònimes i exposar la fotografia a la via pública ha llençat a tot el món el repte de Inside Out. Amb l'il·lustratiu subtítol de The People's Art Project, això ho diu tot. Es tracta de donar visibilitat a persones anònimes arreu del món. 129 països han participant i unes 260.000 persones han estat fotografiades.

L'Aula al Pati ens porta 'Inside Out' a Amposta. Donada la ubicació de Lo Pati dins de la ciutat, veí del Centre de Salut Mental Pere Mata, el projecte -a Amposta- vol que els usuaris/àries d'ambdós institucions es mirin i interactuin. #MosMirem, doncs, vol empaperar l'exterior d'ambdós edificis amb els rostres de les persones que interactuen en aquests institucions.

Si voleu participar en el projecte només cal que us apunteu en aquest formulari i es posaran en contacte amb vosaltres (evidentment, jo ja ho he fet!).

Teniu fins al 12/12/18 per apuntar-vos!

#MOSMIREM | Amposta.info

1 comentari:

Sergi ha dit...

Sembla espectacular, però em cau una mica lluny tot plegat...