dimarts, 28 de juliol del 2020

'RABBITS' DEL SR. DAVID LYNCH A YOUTUBE



Rabbits 3 conills humanoides estan en una sala d'estar, representats per Scott Coffey, Laura Elena Harring i Naomi Watts (aquestes dues protagonistes del darrer film del director: Mulholland Drive), en el capítol 3 Rebekah Del Río substitueix a la sra. Harring. La frase que presenta la sèrie enllaça directament en els films antecedents i precedents del què parlava: "In a nameless city deluged by a continuous rain ... three rabbits live with a feraful mystery" (En una ciutat sense nom, inundada per una pluja continua...Tres conills viuen amb un misteri aterrador). Els tres personatges dialoguen mentres riures enllaunats constants conviuen amb les converses... com no pot ser d'una altra manera la sèrie està plena d'efectes de so (tan propis del sr. Lynch) i afegits per Angelo Badalamenti (músic habitual de bona part de les BSO del director de Blue Velvet). Algunes imatges dels conills antropomòrfics seran utilitzades a Inland Empire. 
Inicialment, la sèrie només estava disponible -de pagament- a la web del director DavidLynch.com i en algun DVD recopilatori.




Saber exactament què ens vol dir el sr. Lynch amb aquesta minisèrie (i com en la majoria dels seus treballs) és una autèntic misteri: uns diuen que la sala d'estar és com un purgatori, altres diuen que parla del concepte 'temps', de la reencarnació... un autèntic cant al surrealisme.

Si voleu fer-vos la vostra pròpia opinió, en aquest enllaç trobareu el primer capítol dins dels canal de youtube del sr. Lynch: 'David Lynch Theater', en el seu canal estan els 8 capítols restants.


Si voleu gaudir-lo en VOSE aquí teniu els 9 capítols junts: