dijous, 23 de juliol del 2020

AL SEGLE XXI LA TORTURA NO ES CULTURA


Tots Som Poble (@ampostadiuprou) | TwitterSí alguna persona de les que llegeix aquest post pensa que els que vivim a les Terres de l'Ebre estem a favor i encoratgem els correbous estan ben equivocats. Una altra cosa és que aquestes persones contràries s'hagin fet visibles i s'hagin encarat a una tradició tan antiga com inhumana. D'un temps cap aquí van apareixen veus que demanen un debat, que demanen poder tractar la qüestió... i aquestes veus han cristalitzat en l'Associació 'Tots Som Poble', un col·lectiu  format per gent d'Amposta que pensen que "ja és hora de poder obrir un debat tranquil i respectuós sobre els correbous", consideren que tot ésser viu mereix un respecte i gaudir i passar-s'ho bé a costelles del maltractament d'un altra no és admissible.

Em van demanar participar en la campanya "Al segle XXI la tortura no és cultura" i no m'hi vaig poder negar. En ella, diferents persones del territori donen la cara tot mostrant el seu rebuig als correbous.

Perquè la tradició no ho pot justificar tot ...

1 comentari:

Sergi ha dit...

Algunes tradicions costa de canviar-les a la ment de la gent, però mica en mica, ja veuràs, el canvi va permeabilitzant i al final alguns es queden sense arguments. Costarà, però us en sortireu.