dijous, 17 de setembre del 2020

'LAS VIDAS DE GRACE' AL CINECLUB LA RAPITA


Com a membre del CineClub La Ràpita m'alegra molt poder fer aquest post per a parlar de la propera projecció. Sí, amics i amigues, el CineClub La Ràpita reprén l'activitat !!

Evidentment, amb totes les mesures de seguretat necessàries i gaudint de la pantalla i el so que ofereix l'Auditori Sixto Mir de La Ràpita.

El retorn serà amb una potent pel·lícula dramàtica: Las vidas de Grace (2013), dirigida per Destin Daniel Cretton basant-se en un curtmetratge seu de 2009. 

El film ens parla d'una educadora d'un centre d'acollida per a joves vulnerables i de com la seva feina li fa reviure la seva dura infància que tenia soterrada ... El gran valor afegit és el paper impecable de Brie Larson, en un dels seus primes papers importants; després vindrien La Habitación (2015) fins a convertir-se en la Capitana Marvel (2019).

El film tingué un bon reconegut per diferents festival internacionals destacant el seu gran realisme i sensibilitat. Una història que ens farà emocionar sense caure en la sensibileria. Temes seriosos, fins i tot, existencials plantejats de forma senzilla. 

Una gran pel·lícula per reprendre l'activitat del nostre CineClub. Us esperem diumenge vinent a les 19:30.