dimecres, 2 de setembre del 2020

XI FANGOFEST A AMPOSTA !!!


Una altre festival que, malgrat les dificultats, opta per tirar endavant una nova edició, enguany que organitzar qualsevol activitat cultural és tot un acte de valentia. L'edició 11 del Fangofest, Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore tindrà lloc el proper divendres i dissabte -el 04 i 05 de setembre- al Casal d'Amposta i amb entrada gratuïta.

CREA hi serà formant part de la secció 'Made in Terres de l'Ebre' presentant el seu darrer curt: 'Fletxa Final' (el divendres a les 18:15), compartint secció amb d'altres propostes del territori.

Com en anys anteriors, el Ciutadà K hi participarà entrevistant al convidat especial del festival: el sr. Marc Carreté, productor, director i guionista. Realitzador de 2 llargmetrages que podreu veure en el FangoFest d'enguany: Asmodexia (2014) i After the Lethargy (2018). El sr. Carreté fundador de la productora independent Creatures of the Dark és un dels valors emergents del cinema fantàstic i de terror del nostre país.

Com cada any, la programació del FangoFest ens ofereix curtmetratges agrupats per blocs de gènere: Terror, Fantàstic, Gore i Animació i llargmetratges com: Apóstata (Hugo Cobo, 2019), Artik (Tom Botchii Skowronski, 2019) i Diablo rojo (Sol Moreno, 2019), juntament amb els dos films del convidat d'enguany.

Ens veiem al FangoFest !!!!