dijous, 10 de juny del 2021

VERKAMI PER 'AIGUA DEL CEL' DE RAMPAIRE


Rampaire és l'artista al que més suport li he donat en les campanyes de Verkami. Ser fan és el què té. A principis de 2018 amb l'àlbum Pedretes i a finals de 2019 amb l'Era de les revolucions i, la setmana passada, amb Aigua del cel, amb la recompensa de poder-lo tenir en format vinil.

El nou treball de Rampaire, Aigua del cel és un disc amb 8 cançons amb un disseny i maquetació del mateix Rampaire i amb la participació d'amics i amics del món de la literatura que s'han prestat a recitar els textos de les cançons per a que els coneguem abans d'escoltar-les amb l'acompanyament instrumental del músic. Podeu clicar aquí per a veure a Helena Herranz, Carme Cruelles, Emigdi Subirats, Yannick, Lourdes sensarrich o Natalia Miró Do Nascimento recitar les cançons que donaran forma al nou disc de Rampaire.

Per aquest disc, Rampaire està acompanyat d'Albert Freixas (guitarres, teclats i veus), Ruben Alcázar (baix i veus) i Eduard González (bateria).

Publicar un disc no és barat i Rampaire s'ha proposta amb aquest Verkami aconseguir 2021 euros que amb el suport de tothom, segur que aconsegueix. El disc estarà acabat a finals d'octubre. 

Les recompenses van des de totebags, samarreta, entrada per a la pre-estrena o un concert privat... però tu i jo sabem que el motiu per a col·laborar no és la recompensa sinó la satisfacció de veure com el projecte d'algú valuòs es fa realitat. 

Queden 14 dies de Verkami i ben segur que assolirem l'objectiu !