dimarts, 5 de juliol del 2022

mónFILMAT 2022 #3: SESSIONS ESPECIALS

 

A mónFILMAT, Festival Internacional de Cinema i Paisatge no ens limitem a projectar pel·lícules, intentem que tingui un component experiencial. Per aquest motiu hi ha un seguit d'activitats que complementen el visionat de films.

Per exemple, la presència de foodtruck per a sopar mentre veiem la peli. Tindrem aquest servei el dijous 07/07 en la sessió de curtmetratges mónANIMAT, una selecció de curts d'animació d'arreu del món arribats per convocatòria oberta; també tindrem foodtruck el dia de la cloenda -diumenge 10/07- acompanyant Alcarràs de Carla Simón. Ens acompanyarà La Baldaneta per alimentar-nos ben alimentats. 

Un tast de vins ofert per Lo Celler d'Amposta acompanyarà la sessió de curts de mónMUNTANYA, en la que comptarem amb 2 curts de Lois Patiño i el nou treball de director de Deltebre Jaume Cebolla: Oda a la roca.

Les sessions a l'aire lliure són un tret distintiu de mónFILMAT, bona part d'elles a la Plaça Mari Chordà de Lo Pati. Enguany, com a sessió especial afegim 2 poblacions del territori: Tortosa, projectant el documental d'animació Flee a l'absís de la Catedral;  i La Ràpita, amb la projecció de 5 curts del Festival Internacional de Cinema de Menorca (FICME), que és el nostre festival convidat de la secció mónFESTIVAL.I, per acabar, una altra activitat vinculada a la gastronomia són les sessions matineres del cap de setmana del 09 al 10. Dolços Alemany ens oferiran un bon esmorzar per a veure la sessió infantil del festival: 'Bon dia, Món' i la sessió de curts mónFAUNA.