dimarts, 16 de juny del 2009

EG-PROJECT (2): CREATIVITAT !!!


Fa un parell de dies vaig publicar 'Espantant Gavines', es tracta d'un conte de l'autor ebrenc Jesus Tibau... a partir d'aquest va despegar l'EG-Project', el 'Projecte Espantant Gavines' és l'intent de portar en imatges, mitjançant un curtmetratge, el suggeridor conte d'aquest autor....
·
El 'camelador' o, parlant en propietat, el Productor d'aquest viatge és Jesús Ferré, un xicot d'Amposta molt inquiet, fundador de l'interessant 'Atictes' ('Amics i Amigues de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació') i que s'ha proposat que aquest curt (en català) sigui el més vist a youtube ... (sí, dieu-li ambiciós al noi!) ... el projecte fa mesos que va començar i des de fa ben poc s'hi ha afegit el Ciutadà K per a aportar el que pugui en qualitat d'Adjunt de Direcció (¡toma ya!)... De professional dins de l'equip en tenim algun/a però la majoria de nosaltres (directora, guionistes, actor i actriu...) el que més afegim és ENTUSIASME!!!

Aquí teniu imatges (gravades per Jesús F.) de bona part de l'equip en la seva primera reunió de l'equip. Es tracta del 'brainstorming' per definir les directrius bàsiques del guió literari.... la creativitat, participació i l'engrescament ragen a 'xorros'!!!!

Us anirem informant....
(o podeu seguir el projecte a: 'Espantant Gavines, el curt')
·
·
·
·

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

si xalem!

pati di fusa ha dit...

uala, director! que xuliiiiii!!!

Ciutadà K ha dit...

ei, no, no ... ADJUNT de direcció... i, probablement, co-guionista ...

sí, és molt xuli!!!

:) :)

:)