divendres, 11 de març del 2011

EL CIUTADA K AVUI FA 3 ANYS !!!

·
Avui és l'aniversari del Ciutadà K, aquest blog fa 3 anys !!! Buf, en 3 anys ja caminem, ja parlem i, fins i tot, som capaços de fer frases subordinades!!! (je,je,je,je). Us he de confessar que no hagués pensat mai que el sr. Blogger m'atraparia d'aquesta manera... això meu és com un vici!!
·
Com ja és un clàssic en aquesta casa (bàsicament, perquè sóc jo el que l'escric i m'agraden aquests anàlisis repel·lents) us presento què ha significat per al Ciutadà K aquest tercer any de vida, que inclou des de l'11/03/10 al 10/03/11.
·
Quan els infants són molt petits només pensen en el seu melic, la veritat és que no es caracteritzen per tenir una actitud vital massa associacionista, que diguem. El seu paradigma no és el treball en equip, exactament. Però bé, a partir dels 3 anys, comencen a interessar-se -un mica- pels altres, es donen les primeres interaccions, comencen a descobrir que hi ha vida més enllà de la família, comencen a patir el vertigen que provoca la immensitat del món. El Ciutadà K avui fa 3 anys i s'ha començat a obrir al món!! Ha fet amiguets i amiguetes blogaires més enllà de la família i els amics/gues més pròxims... i és que aquest blog ha augmentat el nombre de visites en un 483% !!! les seves 19.314 visites contrasta amb la dels 2 anys anteriors (les 3.996 del segon any o les 1.569 del primer) això significa -més o menys- una mitjana de visites de 45 diàries ... MOLTES GRÀCIES!!!. Gràcies per deixar-vos caure per aquí...
·
Aquest any, el Ciutadà K ha estat més productiu que mai, jo parlaria d'hiperactivitat actualitzadora, arribant als 293 post durant tot l'any (davant dels 251 del segon any o els 243 del primer).
·
El ritme frenètic d'actualitzacions i l'elevat nombre de visites ha provocat una reducció en el nombre de comentaris... és que ja no estem només en família i tanta gent sovint ens provoca frenar-nos a l'hora d'opinar. Aquest 3r any heu deixat (incloent-hi els meus) 1.154 comentaris (davant dels 1.424 del segon any i els 1.812 del primer).
·
El rànking de post més visitats -podeu clickar per coneixe'ls- són:
2. SR. FERMIN MUGURUZA: 249 visites
·
I el rànking dels que han provocat més comentaris (la polèmica s'imposa!):
2. CIUTADÀ K FA 2 ANYS: 14 comentaris.
3. TRASH ENTRE AMIGOS: 13 comentaris.
·
Els nostres comentaristes, a l'igual que any anteriors, s'han decantat pel comentaris de Vida i, sobretot, la cinefàgia i la TV.
·
Aquest any hem mantingut les mateixes etiquetes dels post, però l'etiqueta DE VIDA ha guanyat posicions respecte a la DE CINEFAGIA que era la més abundant del blog. Aquest tercer any ens hem decantat força per la FOTOGRAFIA. El etiquetes ordenades pel nombre de post:
DE VIDA : 128 (segon any: 96, primer any: 59); DE CINEFAGIA : 91 (86, 90); DE MUSICA : 51 (49, 36); DE LLIBRES : 42 (34, 26); DE CULTURA : 28 (38; 26); DE FOTOGRAFIA : 27 (17,19); DE TV : 24 (24, 11); DEL BLOG : 7 (4, 9); D'ART : 13 (24, 7); D'ACADEMIA : 4 (3, 6); DE REGALS I PREMIS : 1 (0, 6).
·
Com us deia al principi, aquest tercer any Ciutadà K s'ha obert al món i ha incorporat noves amistats a la columna de blogs amics -cliqueu per conèixer-los-, com: MYRIAM NEGRE, LAURA MEDRANO, PAU BERTOMEU FOTOGRAF, NORI, QUÈ HAS FET?, OLOR A GESPA HUMIDA, ANGIUSKA i RATA CELLARDA. Ens honora tenir-vos 'linkats' i ens interessa tot allò que dieu per casa vostra...
·
Agraïm la participació de 'nouvinguts i nouvingudes' en els comentaris com: Juanitooo, Desi, Angels, Joan Vicent, Judit, Clara, Joana, Jesús, Bruixeta, Lenea, Assun, Sajum, Víctor Castelo.
·
Però com ja sabeu, la nineta dels ulls del Ciutadà K sou tots aquells i aquelles que m'heu acompanyat des del primer dia i que sou de la família (si és que no ho sou, directament!): Patri, Neska Polita, Nur, Carol, Vane, Kelitxi, Nuclearsky, Salva, Jesús M. Tibau, Oscar, Eqhes i Xavi.
·
És un plaer sentir-me acompanyat per vosaltres... en la immensitat del ciberspai !!!
·
·
·

11 comentaris:

Nur ha dit...

Feliciats Ciutadà!!! tres anys mare meva com passa el temps!!! Espero seguir-lo per molt més!

Vane ha dit...

Moltes felicitats per aquest 3 anyets!!!! ... y que cumplas muchos mas!!!....

Vane ha dit...

(P.D.: és un plaer llegir-lo i comentar-lo)

pau ha dit...

Eiiii eiiii
Moltes moltíssimes felicitats!!!
i com mínim 3 anys mes!
Per que ara tinc la necessitat cada mati de veure que penja...

Laura ha dit...

per molts anys! ets un pipiolo! :-P

Ciutadà K ha dit...

Moltes gràcies !!! :D

Eva ha dit...

Felicitats per aquests tres anys, encara que jo fa poc que et segueixo! Seguirem criticant, en el bon sentit de la paraula, tant com puguem!!!!

pati di fusa ha dit...

uau, quin balanç tan made in ciutadà k, ple de dades, xifres, classificacions... ;)

per molts anys a la "petita" criatura, i que encara en pugui córrer molts més!!!

Carolina ha dit...

Moltes felicitats Ciutadà guapeton! Ja sap vostè que el plaer és nostre. Jo li confesso que llegir-lo és un dels rituals que faig abans d'anar a dormir.
Gràcies per tot el que ens ha ensenyat i per voler-ho compartir.
I flipo amb la seva hiperactivitat, ja sap que admiro la seva habilitat actualitzadora :)
Petons d'aniversari!

laura ha dit...

Felicidades!!!! sabes? soy un poco mayor que tú pero de la misma quinta!

Ciutadà K ha dit...

- Gràcies, Eva, aquí l'espero sempre que vulgui... ja sap que la gresca també és 'lo meu' :P
- Gràcies, Patri, mentres l'escrivia pensava en vosté, què ho sàpiga!!
- Gràcies, Carol, què bonic això que em diu... enrojolit em quedo
- Gracias, Laura, compañera de quinta! :P

MOLTES GRACIES A TOTS I TOTES PER AJUDAR-ME A FER LA CASA GRAN !!!