dijous, 6 d’octubre del 2011

COMENÇA EL FESTIVAL DE SITGES 2011

Ja el tenim un altre cop aquí! per raons de paternitat, haurem de fer una falta al Festival de Cinema de Sitges d'aquest any, després de 20 anys serà el primer cop que hi faltem! espero que no ens ho tinguin en compte ... :P

Avui 06 i fins al 16 d'octubre s'obren les portes del Festival més guai que tenim! El leivmotiv d'aquest any és la Intel·ligència Artifical en homenatge a l'aniversari del film del sr. Spielberg. Com a mostra que la temàtica està vigent inaugura el Festival EVA, el debut cinematogràfic de Kike Maíllo (responsable de la genial Arròs Covat). Tancarà aquest Sitges'11 el remake de THE THING (2011)(el 80' estan de moda !!!).

Molts de noms debutants i desconeguts en la programació d'aquest any però destaquen noms propis dels que estem expectants amb el seus nous treballs: com SODERBERGH (i la seva CONTAGION), MIIKE (amb HARA-KIRI: DEATH OF SAMURAI i NINJA KIDS !!!), MATSUMOTO (amb SCABBARD SAMURAI), VIGALONDO (amb EXTRATERRESTRE), VON TRIER (amb MELANCHOLIA), BALAGUERO (amb MIENTRAS DUERMES), FORD COPPOLA (amb TWIXT), FRESNADILLO (amb INTRUDERS), SHIMIZU (amb TORMENTED), FERRARA (4:44 LAST DAY ON EARTH), CHAN-WOOK (amb NIGHT FISHING), TAYMOR (amb THE TEMPEST), KIM KI DUK (amb ARIRANG), KORINE (amb TRASH HUMPERS) ... i la possibilitat de recuperar en pantalla gran la torbadora ANGOIXA (de BIGAS LUNA) o I.A. (d'STEVEN SPIELBERG), entre d'altres...


Una gran oferta, com sempre! UN GRAN FESTIVAL !!

Us deixo amb l'impactant vídeo publicitari: la realidad nos mata ...

7 comentaris:

Laura ha dit...

bon dia!!!

nosaltres ja tenim l'entrada!!! coincidiré a la mateixa ciutat amb el tosar AGAIN! jo crec que si em veu fugirà. ;-)

Ciutadà K ha dit...

ah, sí? quina envejeta! pensa que potser coincideixes a la mateixa platea del cinema, no? jo crec que si et veu et recordarà i dirà: "¿Nos hemos visto antes?" amb aquella veu entre profunda i interessant ... Sort! ;)

Laura ha dit...

ai, sí, quina veu que té aquest home, perfavort! tot i que està molt cascat, ciertamente. va sortir al hormiguero i, ufff!, entre que encara porta el look de mackie o da faca i que s'ha aprimat una mica bastant (oi?), venien ganes de convidar-lo a un plat de llenties, com pensa la carol cada cop que veu el pedro guerra. ;-)

però aniré a veure una altra pel·li, la del balagueró l'aniré a veure el dia 14, vestida de gala.

Laura ha dit...

oh, clar, però potser ell també ve a veure la pel·li que anem a veure nosaltres! volia dir això, ciutadà?

Nur ha dit...

anem?

Ciutadà K ha dit...

Sí, això volia dir, Polita ... però no el vas veure, no?? :S

(que no, Nur, continua ponent... :P )

Laura ha dit...

no, nye! :-(