divendres, 20 de juliol del 2012

OZ, DEL SR. SAM RAIMI

_
Des de que el 1981 el sr. Sam Raimi ens va regalar The Evil Dead (Posesión Infernal) ha tingut un lloc d'honor en el cinema fantàstic/terror malgrat una carrera irregular que el portà a dirigir al sr. Costner... una mala tarda la té qualsevol.

Al sr. Raimi li devem la trilogia de Posesión Infernal i la trilogia d'Spider-man que -malgrat les hores baixes de la 3a. part- és superior a la que s'està 'rebootant' ara amb la cara d'Andrew Garfield.

El sr. Raimi té un punt gamberro com va extremar en la darrera peli com a director: Arrástrame al infierno (2009) un divertiment amb molt mala bava. 

En el darrer Comic-Con, que ha acabat fa pocs dies, es van poder veure les primeres imatges del nou film del sr. Raimi, que encara està en post-producció: OZ; es tracta d'una nova visita al món que descobrí Dorothy després de ser transportada per un tornado. Tenint en compte el trailer sembla que el sr. Raimi es posa una disfressa de Tim Burton per a explicar-nos qui és el Mag d'Oz, coneixerem el principi de la història molt abans de que arribés la nena (amb cara de Judy Garland) amb Totó. El Mag d'Oz té la cara de James Franco ... les imatges prometen!!!  no??