dijous, 7 de març del 2013

THE WALKING DEAD, LA SERIE MES MORTIFERA

_
Sí, amics i amigues, hi ha gent que té poca feina! això suposo que ja ho sabíeu no és quelcom nou, però, tot i això, llegeixes 'coses' que fa la gent ... que no et deixen de sorprende!.
 
Funeralwise LogoHi ha una gent que es dedica a comptabilitzar les morts que hi ha a les sèries de televisió. Com ho llegiu! suposo que es deuen posar davant del capítol i... 1, 2, 3 ... Si es tracta de Glee o Modern Family els deu donar poca feina però quan arribes a productes com Dexter, Juego de Tronos o The Walking Dead l'aparatet de comptar deu treure fum. L'empresa en qüestió és un funerària, per tant, digue'm que la motivació té un rerafons empresarial, és menys friki del que semblava. Si teniu interès en conèixer-la es diuen Funeralwise.
 
I és clar, com no podia ser d'una altra manera, es fan rankings. La palma de gent morta se l'emporta The Walking Dead, que aquest és el segon any consecutiu que queda en primer lloc. La sèrie de zombies arriba a una mitjana de 38 morts per capítol; la segona de la llista és Strike Back amb 26 i la tercera és Revolution, amb 11.
 
Molt probablement The Walking Dead rebentara totes les estadístiques aquest 2013 ja que aquesta tercera temporada s'està plantejant molt més mortífera que les anteriors (van per la tercera), si la mitjana total estava en 349 cadàvers, en aquests moments en porten ja 154 (a la primera, per exemple, només n'hi hava 54). I, òbviament, el personatge més mortífer de la televisió actual és el protagonista: l'ex-sheriff Rick Grimes que acumula 84 víctimes.
 
Un atre tema, més existencialista, és plantejar-nos de si matar a un no-mort és realment matar... però això és una altra història. 
 
 

2 comentaris:

Àngels ha dit...

Si, hauríem de tractar si matar un no-mort és matar. I també hauríem de ternir en compte l'estil i la classe...i em quedo amb Dexter. Matar per matar...en serie i amb celofan!

Ciutadà K ha dit...

Dona, en quant que es mouen i caminen jo em decanto pel sí, són morts o, millor, rematats :P

Dexter té més classe, en això estem d'acord!

gràcies per la visita!