dilluns, 8 de juliol del 2013

A CREA PREPAREM UN NOU CURT

_
STORYBOARD (1)A CREA estem emprenent un curtmetratge nou. Com en anys anteriors, el presentarem a les properes Jornades de Lletres Ebrenques que organitza la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó. En aquesta ocasió hem agafat un conte de l'amic Jesús Tibau. Portem un mesos treballant-hi: escrivint el guió, pensant com transformar el conte escrit en imatges, escollint els actors, dibuixant l'storyoard i començant a gravar. El rodatge l'hem concentrat el cap de setmana que acabem de deixar i el proper. Com sempre, gràcies a la col·laboració desinteressada de la 'bona gent' hem pogut comptar en la façana de l'Orfeó d'Ulldecona i en la sala d'audicions de l'Esocla de Música de la Lira Ampostina.
 
sessió rodatge #2: pianoL'artista principal és un piano, però també hi tenim un pianista molt aplicat i un passapàgines. La història ens parla d'un concert de piano...
 
Fins i tot, aquest cop hem fet una petició d'extres mitjançant un esdeveniment al Facebook, si voleu, dissabte que ve podeu participar en el rodatge.
 
Sessió rodatge #2: pianistaEl dissabte i el diumenge vam fer les primeres sessions de rodatge i, tot i la calor, va estar genial: bon rotllo, bona disposició, ganes i entusiasme (que és la marca de la casa CREA).

 
Com ja us deveu imaginar ... seguirem informant!
 

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Sou increïbles. Gràcies per existir.

Ciutadà K ha dit...

Ostres, Jesús! m'has deixat sense paraules... quin comentari més heavy... ja saps que sense la teva 'criatura' no hagués estat possible.

Gràcies!