dimecres, 2 d’octubre del 2013

ESPERANT REC 4: APOCALIPSIS

_
Poc a poc, el film que semblava una cassolana i barcelonina peli de zombies ha anat creant un univers propi fins a convertir-se en la saga de referència del gènere de terror en aquest país. REC ha anat guanyant consistència en cada nova part, no ha perdut gas, no ha baixat l'interès i el principal responsable d'això és el sr. Jaume Balagueró, que juntament amb Paco Plaza, van idear la llavor inicial i l'han fet crèixer fins a la quarta part que estan rodant i amb la que volen tancar la saga.
 
REC 4: Apocalipsis serà la quarta i última part de la història i en ella es volen donar respostes a totes aquelles preguntes que s'han anat obrint en cada nova edició. La història continua on la vam deixar en la primer part: què li va passar a la reportera  Àngela Vidal? Aquí, doncs, la protagonista absoluta torna a ser una dona com ja ho fou Macarena Gómez a REC 3. Manuela Velasco es transforma en una lluitadora a l'estil Ripley-Weaver d'Alien. Ara, l'acció es trasllada a un vaixell semiabandonat ple de racons foscos, rovellats i inquietants...
 
Potser en aquest Festival de Sitges es podrà veure el tràiler però haurem d'esperar fins al Sitges 2014 però veure l'estrena.
 
Ai, l'esperem l'esperem...