dimecres, 11 de març del 2015

CIUTADA K FA 7 ANYS!!!


Un 11 de març de 2008 obríem la porta del Ciutadà K  amb un 'Comencem...' ben il·lustratiu. Des de llavors no hem parat, amb un ritme de publicacions més frenètic els primers anys, més calmats últimament, però amb una mitjana de 2,5 publicacions setmanals.

Com ja sabeu, no es tracta de fer grans estadístiques, però està bé fer balanç del 2014 i veure allò què més a interessat als i les internautes que us heu deixat caure per aquí. 

Les 120 entrades que he fet aquest any han comportat 3.013 visites i 139 comentaris.

Val a dir que el nombre de visites aquest any s'ha mantingut -si fa no fa- amb la d'anys anterior però els comentaris sí que han patit una gran davallada... Certament, molts i moltes de vosaltres féu els vostres comentaris al Facebook i ja no entreu al blog. 

Es un honor enorme poder-vos dir que una de les persones que més ha comentat els blogs i ja és tot un amic blogger és el sr. Pons007: amb un total de 54 comentaris; després vindria Xexu amb 9, Carolina amb 6 i d'altres vianants virtuals que n'han deixat 1 com Manel España, Pati di Fusa, Nur, Jesus M. Tibau, Angelet, Angels, Eqhes i Laura ... GRACIES, per deixar les vostres opinions!.

El ranking dels post més visitats aquest any són:
- L'aventura de Sandro: 85 visites.
- Preestrena del nou disc de Els Amics de les Arts: 76 visites.
- Paisatge-actor: mostra de cinema a Lo Pati: 74 visites.
- Viatge a l'Amposta de la Guerra del Francès: 63 visites.

Sorprén que l'obra fotogràfica del sr. Takeshi Shikama tingui el màxim nombre de visites; no sorprén tant que els posts de caire més personal com l'aventura de Sandro o la recreació de la Guerra del Francès d'Amposta estigui en els primers llocs de visitants.

Apa, doncs, anem cap als 8!

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Només 9 comentaris en un any?? Molt malament! Bé, tot s'ha de dir que molts cops comentes obres que desconec, i llavors no sé què dir, però vaig fent un cop d'ull. A veure si aquest any m'acosto més a en Pons, és que ell té molt temps lliure.

Per molts anys, 7 en són una bona pila ja! M'acabes de fer pensar que aviat serà el meu, i el més calent és a l'aigüera! Vinga, a tenir un vuitè any ple de cultura de tota mena!

Anònim ha dit...

7 anys! Deu ni do! Felicitats!

Et sorprèn que el Pons sigui el primer en alguna cosa? A mi no :P

Laura ha dit...

Per molts anys, ciutadà!!!

Eqhes ha dit...

Ui, mira, ja sóc història! 😜

Ciutadà K ha dit...

Ei, moltes gràcies per les vostres felicitaciones, senyors! Un plaer compartir la blogsfera amb vostes!! Salut!!

Carolina ha dit...

només 6???!!! Doncs que sàpiga que me les he llegides totes, les entrades! :) I que segueix sent un plaer, ciutadà, felicitats!