dimecres, 17 de febrer del 2016

TOT ESPERANT HOPELESSNESS, EL NOU DISC D'ANOHNI


Els que un bon dia vam quedat atrapats per la veu i la sensibilitat d'Antony Hegarty/Anohni/Antony and the Johnsons no podem deixar d'estar ansiosos esperant qualsevol nou tema, qualsevol nou treball. Ja fa 4 anys del seu Cut the world i malgrat algunes col·laboracions en treballs d'altres artistes o participacions en BSO d'algun film... 4 anys és massa temps per als fans de l'Antony!!.

A principis de l'any passat el mateix Antony va anunciar que estava treballant en un nou projecte musical, sota el nom d'Anohni (nom amb el que se'l coneix a nivell privat) anomenat HOPELESSNESS; la novetat era que tindria un caire electrònic d'aquì l'acompanyament d'Oneohtrix Point Never i Hudson Muhowke com a productors. En paraules del mateix Anohni "es un disco electrócnico experimental y de baile con un temática oscura". No és mala idea tenint en compte l'excel·lent col·laboració amb els 'discotequers' Hercules and Love Affair i el hit al que posà veu l'Antony: Blind.

Ja ha passat un any d'aquesta notícia i encara no s'ha presentat el disc només hem pogut escoltar 4 Degrees com a nova cançó que podria forma part d'aquest nou treball discogràfic. Sembla ser que el pas pel Sónar 2016 servirà per a conèixer, en directe, el Hopelessness que ens té preparat l'Anohni ja que l'estrena -ara sí!- està prevista per a aquesta primavera... i ja falta menys!. L'artista ens avança que serà un directe molt diferent del que ens té acostumats: "quiero explorar mi voz separada de mi cuerpo, y emplear avatares para representar mi cuerpo".

A falta del nou disc, a falta de vídeo (només s'ha publicat un preview oficial) us deixo una interessant proposta de dansa de Teddy Tedholm, ballarí de Nova York que balla al ritme de 4 Degrees... Una cançó de clara consciència ecologista ja que fa referència als estudis que parlen de l'augment dels 4 graus de temperatura pel calentament global, com es diu en lletra: "it's only four degrees", però un 'only' que provoca la destrucció lenta del planeta...

Tot esperant Hopelessness...

1 comentari:

Unknown ha dit...

Totalment d'acord amb el teu article, Ciutadà K! L'espera s'està fent llarga pels fans, entre els qui em compto. El 23 de febrer farà un any exacte del primer anunci. A veure si aprofita la data per donar-nos una alegria... Ens veiem al Sonar!!!