divendres, 13 de gener del 2017

CAIENT EN TEMPTACIO NETFLIX


Sí, amics i amigues, era qüestió de temps. La temptació era massa forta. Era quelcom inevitable que acabés aterrant alguna plataforma de TV a demanda a casa nostra. L'escollida ha estat Netflix (bé, també estem a Amazon Prime Video per ser Premium, però la seva oferta és ben limitada).

Des del dia de Nadal que estem en el primer mes de prova però ja estem ben enxampats, per tant, farem la renovació quan acabi la prova i Netflix serà un membre més de la família. La veritata és que poder tenir en un plis plas la gran majoria de sèries que ja vas veure i poer recuperar (com Perdidos), que tenies a meitat (com The Walking Dead) o feia temps que volies veure (com House of Cards o Breaking Bad) ... és una meravella! 

Gratament hem quedat de veure que el ventall de propostes cinematogràfiques està millor del què m'esperava (La vie d'Adele, De óxido y de hueso, Black Book, The Deep Blue Sea, The act of Killing, Pina, The man on wire o La señal...)

De moment, a nivell de sèries, hem començat amb 5 simultànies: Sense 8, El Ministerio del Tiempo, Orange is the New Black, Breaking Bad i Narcos. Però Mi lista està ben plena de: House of Cards, Sherlock, Homeland, Lovesick, The Killing, The Walking Dead, American Horror Story, Jessica Jones, Gotham, Bates Motel, Orphan Black, Sucesor Designado, Black Mirror, La Cúpula, TrollHunters, 12 Monkeys, Midnight Diner: Tokyo Stories, Misfits, Daredevil i Hannibal. Jo crec que tinc feina fins que em jubili :P

Si algú o alguna té ganes de fer la llista més gran, acceptem recomanacions!

Benvingut a casa, Netflix!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo et faré un favor i en comptes de fer-te la llista gran te la faré més petita. Orange is the New Black pot tenir bona pinta en un principi, mig comèdia, mig drama, lesbianes mmmmm si, no? Doncs no, la sèrie s’acaba convertint en una telenovel•la, la primera temporada d’acord la cosa té potencial, la segona bé bueno vale, però en la tercera ja veus en què es converteix la sèrie, per a més informació visita els posts corresponents a la temporada u, dos i tres. Breaking Bad i Narcos són dos sèries excel·lents. House of cards es bona, Homeland comença bé (temporada 1 bona, temporada dos prou bé, però després baixa el nivell, busca els posts corresponents si vols saber més informació). The Walking Dead em va decebre la primera temporada veure CT1706 i CT1721. American Horror Story no està malament però veient que tothom diu que la millor temporada es la primera no la vaig continuar.

Sobre Sense 8, El Ministerio del Tiempo, Lovesick, The Killing, Jessica Jones, Gotham, Bates Motel, Orphan Black, Sucesor Designado, La Cúpula, TrollHunters, 12 Monkeys, Midnight Diner: Tokyo Stories, Daredevil i Hannibal no he vist cap per tan no puc opinar amb criteri, però Daredevil no la deixen massa bé. Per si et dona una pista jo estic interessat en The Killing.

Carles ha dit...

Dexter

Ciutadà K ha dit...

Ei, sr. Pons, gràcies per les indicacions ... generalment, sóc dels que quan comencen quelcom ho acabem, per tant, no crec que me'n deixi cap a la meitat. The Killing vaig veure la primera temporada i em va agradar força, sí.

Ei, Carles,sí, Dexter mola... però reconec que vam veure les 2 primeres temporades i vam perdre una mica l'interès ... ara pot ser una bona excusa per a reprendre-la

Sergi ha dit...

Si no és molt preguntar, de quins preus estem parlant? Quota d'entrada, quota mensual? Cal tenir una tele especial, una connexió especial? Les sèries es poden mirar en versió original? I si és el cas, hi ha opció subtitulada?

És una cosa que he considerat, perquè a casa intentem seguir alguna sèrie sempre, però no passem d'una a la vegada, a banda de les que portem al dia, que mirem quan toca. Però no hi ha gaire temps material i no sé si ens sortiria a compte. Poder l'opció d'idioma que vols de manera fàcil podria ser un punt a favor. I una altra cosa que podria ser un punt a favor, la plataforma té servei en català? Manies que té un.

Ciutadà K ha dit...

per començar, les seves preguntes sempre són benvingudes!

- de quins preus estem parlant? per 1 pantalla: 7,99€ al mes; per 2 pantalles: 9,99€ i per 4 pantalles: 11,99€ al mes. Lo de les 'pantalles' vol dir que en el darrer cas, per exemple, podries veure 'coses' diferents a Netflix simultaniament en 4 dispositius (mobil, tablet, ordinador i TV, per exemple). Això vol dir que ho pot compartir amb algú i et pot sortir més barat.
- Quota d'entrada, quota mensual? No hi ha quota d'entrada. Ofereixen un mes de prova gratis, és una bona forma de provar què tal sense compromís
- Cal tenir una tele especial, una connexió especial? Cal tenir smart tv o connectar la TV a l'ordinador, per exemple. Nosaltre el tenim via PS4, descarregues l'aplicació Netflixa la Play i entres des d'allà.
- Les sèries es poden mirar en versió original? sí, totes tene opcióde VO
- I si és el cas, hi ha opció subtitulada? i subtitols en diversos idiomes
- la plataforma té servei en català?una mania molt sana, certament la teva, però no, no hi ha servei català

Apa, tot contestat, semblo un comercial Netflix (jejejejeje) qualsevol dubte aquí estem!

Sergi ha dit...

Moltes gràcies per les explicacions. Ja que dones tan bon servei com a comercial de Netflix, ho consideraré, hehehe. La veritat és que 8 euros al mes no em sembla una bestiesa, i m'estalviaria força feina, la veritat. És entrar i mirar, oi? La tele que tenim no està malament, però no arriba a ser llesta, així que hauria de ser via ordinador, cap problema. Bé, farem un referèndum a casa a veure què tal, i començarem una campanya a xarxes perquè Netflix estigui en català, no?