dijous, 18 de maig del 2017

CREA teatre A LA IX FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA D'AMPOSTA


Doncs ja ha passat un any i torna una altra edició de la Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta, ja en portem 9 ! Puntualment, el tercer cap de setmana de maig, Amposta viatja en el temps cap a principis del segle XX. Principalment, el centre d'Amposta, recrea com podria ser la vida quotidiana d'aquells anys.

A les persones que em llegiu i no heu vingut mai, ja tardeu! Tindreu una experiència lúdica-túristico-gastronòmico-cultural única!

Com cada any, el programa d'activitats (que podeu trobar aquí) està ben atapeït d'activitats però sempre hi ha novetats; per exemple, aquest any -que el 'leitmotiv' és l'arribada de l'electricitat a la ciutat- s'ha organitzat per a avui mateix: l'últim sopar a les fosques', en el que els restaurants oferiran els seus plats però sense electricitat en els seus locals: que si espelmes, que si llums de gas,... l'endemà va arribar la llum i les bombetes!.

Evidentment, com gairebé des del primer any, el Ciutadà K treurà les seves limitades aptituds teatrals i em podreu trobar -literalment- pels carrers d'Amposta amb la participació de 'CREA teatre' a la Festa. Aquest any, oferim 2 activitats teatrals de carrer: Les Cosidores i lo Sastre i l'Aprenent.

Veniu o què?