divendres, 17 de maig del 2019

CREA A LA XI FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA D'AMPOSTA


Ja portem anys participant a la Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta (per cert, si no sou del territori ja tardeu en vindre-la a descobrir). I aquest any, també. La gent de CREA torna a portar teatre a la Festa.

'Les Cosidores' ja són un clàssic a la Festa del Mercat a la Plaça. Hi són des de les primeres edicions i a seva proposta es teatre de text a peu de carrer.

Assegudes en rotllana, a la fresca, mentres van cosint van repassant la vida del poble, les xafarderies i les coses que passen.

Amb gràcia i salero Maria Joan, Imma, Laura i Arantxa us faran passar una estona agradable, i si sou del terreno segur que us fan pensar en més de tres que coneixeu :P 

"La Xaranga d'Almassora" és la la proposta de teatre de carrer d'aquest any. Aprofitant que la 'Festa' té la música de banda com a leitmotiv, l'Alcalde de la ciutat ha convidat a la Xaranga de la castellonenca Almassora per a que ens faci un concert ... que si guitarra, guitarró, bombardí, clarinet i trompeta.  Amposta està preparada per a la gent d'Almassora?



Ens veiem a la Festa ???