dimarts, 29 de juny del 2021

mónFILMAT 2021 #3: SESSIONS ONLINE

 

Una part de la programació de mónFILMAT 2021 la podreu gaudir des de casa, mitjançant la plataforma FestHome, en sessions obertes i gratuïtes, només caldrà clicar al link i accedireu a la peli directament.

A les sessions online us oferim 10 propostes: 7 llargmetratges, un d'ells infantil; i 20 curtmetratges, repartits en 3 blocs temàtics.

En la programació online de mónFILMAT 2021 podeu trobar films no estrenats comercialment com Quicksilver Chronicles (documental amb atmosfera lynchniana), Camping life (la vida en un camping de la Costa Brava en plena pandèmia) o Longboard Terres l'Ebre (documental sobre les carreteres trepidants que tenim als Ports per a fer longboard-patinatge amb skate); propostes delicades i arriscades com Armugan (sobre el darrer 'acabador': persona que acompanya en el moment de la Mort); Meseta (documental sobre el paisatge geogràfic i humà del centre de la península); Fritzi (el film infantil i juvenil de mónFILMAT 2021 que ens parla d'un tema tan seriós com la caiguda del Mur de Berlin de forma amena i trepidant); A este lado del mundo (el nou film de David Trueba és una aproximació al fenomen de les migracions reflexiva i amb molt sentit de l'humor); mónANIMAT (el bloc dels curtmetratges dedicat a l'animació); Paisatge Parella (bloc de curtmetratges en els que la parella juga un paper principal); Paisatge món (bloc de curtmetratges que ens ofereix un viatge per diferents parts del món).

Si  no podeu venir presencialment, mónFILMAT us ofereix una proposta online heterogènia i suggerent. A partir de l'01 de juliol ... a la vostra disposició en aquest link.