dijous, 12 de setembre del 2024

'ABOUT TIME', AL CINECLUB LA RAPITA

 

Avui reprenem la programació en el CineClub La Ràpita després de les vacances d'estiu; i ho fem amb una pel·lícula que ens ha de donar l'energia per a tornar a la vida quotidiana.

"About time" és un film positiu i romàntic que porta el segell del director britànic Richard Curtis (responsable de films com Love Actually).

La peli ens explica el do que té la família del protagonista -Tim Lake- de poder viatjar en el temps. D'aquesta forma, poden 'arreglar' aquells errors que en algun moment han comès: van al passat, actuen diferent i tornen a un present modificat...  El plantejament de partida és una excusa perfecta per a parlar-nos de les fases d'una relació sentimental: enamorament, compromís, matrimoni... És la versió 'del dia de la marmota' del sr. Murray passat pel filtre amable i romanticon del sr. Curtis. Alguns li podrien critica un excès de sensibiliria i de 'sucre', però té moments divertits i el missatge final (tot i que un pél tradicional) et fa sortir més content de la projecció.

Destacable el repartiment, la posada en escena i l'encertada banda sonora per a una pel·lícula que és més que una història d'amor, és una lliçó de vida, de com estem el temps que estem en aquest món i com ens relacionem amb les persones que estimem.

Bons sentiments per a emprendre la rutina que ens ve després de l'estiu!!