dimarts, 10 de setembre del 2024

FANGOFEST 2024 JA ES AQUI !!!

 

Ja tornem a tenir aquí el festival més gamberro de les Terres de l'Ebre. FangoFest, Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore e
nguany arriba a una xifra assenyalada: 15 anys de FangoFest !!!

L'edició d'enguany ve més forta que mai: 400 curts, 50 llargs, 80 convidats, una exposició (Atrae Figurae d'ArteDeCaos del 12 al 29 de setembre) i 2 espais de projecció (El Casal i La Lira Ampostina)-

D'avui fins al diumenge comptareu amb pelis d'actualitat com Os Reviento (de Kike Narcea, Premi a Sitges 2023), La mesita del comedor (la peli de terror del moment amb el seu director -Caye Casas- com a convidat o Malditas (de Carlos Marbán); amb clàssics com Brain Dead (de Peter Jackson).

Cada any, el Ciutadà K s'encarrega de xerrar una estoneta amb les persones il·lustres que ens visiten. Es una ocasió perfecta per a conèixer les interioritats en la producció de qualsevol peli. Aquest 2024 tindrem 2 directors rellevants: Caye Casas (director/autor de films com Matar a Dios i La mesita del comedor, podrem veure les dues al FangoFest) i Manu Carballo (director i guionista vinculat a la majoria de films fantàstics d'èxit dels darrers anys a la península) que rebrà el Premi Honorífic del FangoFest: 'La Porta de l'Infern'. Segur que ens explicaran coses moooolt interessants.

El FangoFest afegeix la literatura dins de la programació amb la presentació de 3 llibres: Isaac López (i el seu monumental treball sobre els cinemes de la província de Tarragona), Josep Casanova Rosa (i la seva literatura que voreja el cinema fantàstic) i Diego Peñalver i Sebastià d'Arbó (clàssics del FangoFest que venen a presentar el llibre que tanca la trilogia de cinema parapsicològic del director/periodista i divulgador dels fenòmens paranormals).

Per primer cop, al FangoFest tindrem sessió de Cosplay amb la visita de 2 agrupacions potents: Katharsis Visions (de BCN i que recrearan l'univers de la sèrie 'V') i Kanancosplay (de Roses i amants de l'univers Star Wars).

Tota la programació la podeu trobar clicant aquí.

Si em voleu acompanyar, a mi em trobareu:
  • 12/09 a les 22:40: Presentació webserie 'Misteris amb Sebastià d'Arbó' (al Casal)
  • 13/09 a les 12:00: Presentació llibre amb Josep Casanova Rosa (al Casal)
  • 13/09 a les 21:00: Entrevista a Caye Casas (al Casal)
  • 14/09 a les 12:15: Presentació llibre Isaac López (al Casal)
  • 14/09 a les 20:45: Entrevista a Manu Carballo (Lira Ampostina)
  • 15/09 a les 12:00: Presentació llibre Sebastià d'Arbó i Diego Peñalver (Racó del Riu)