divendres, 11 de març del 2022

CIUTADÀ K FA 14 ANYS !!!!

 


Avui Ciutadà K fa 14 anys. En aquests 14 anys han passat per aquí 346.907 visites i l'activitat continua intensa (pel que respecta a producció d'entrades... les visites i comentaris ja són una altra cosa). Hem mantingut el nombre de post en relació a l'any passat: 131, lleugerament inferior a fa 2 anys (147 el 2019).


Aquest 2021 hem tingut 5.607 visites en totes les entrades publicades en el darrer any (força menys que l'any passat, que estava en uns 9.818, mantenint la tendència de reducció de visites dels darrers anys; lluny del 13.905 del 2018 any de visites màximes). Les visites anuals continuen baixant i els comentaris també: enguany 31 comentaris (2020:29 comentaris). Així doncs, queda clar que els blogs van perdent presència i visites. El comentaristes s'han reduit a unes 4 persones durant aquest any i el comentarista més fidel és, sense dubte, Xexu (Sergi) amb 12 comentaris, lluny del segon: Pons, amb 5 comentaris. Algun comentari escàs de Pau o Sotrase. Agraïts per la vostra participació!

En qualsevol cas, ja ho hem comentat més d'un cop, Ciutadà K no està per a fer 'seguidors' i 'captar visitants' ... està fet com a espai d'escriptura personal, lloc on aboco els descobriments culturals que vaig tenint i aquelles experiències vitals que més m'han impactat.

En relació a les entrades més visitades, aquí està el TOP 10:

1. 'GRÀCIES PEL BALL...a Josep Igual' en 170 visites.
2. 'SR. JOSEP IGUAL': en 120 visites.
3. 'TOQUEN LES SET': amb 109 visites.
5. 'L'ESCAPADA': en 107 visites.
8. 'SR. LOU OTTENS': en 104 visites

Els posts que tenen més entrades coincideixen amb el fet més trist que he tingut durant el 2021, la mort de l'amic Josep Igual: escriptor lúcid i amic de cafès que ens deixava orfes de la seva literatura massa aviat. Els 3 primers llocs del rànking són entrades que tenen a veure amb la seva persona o obra. 

La resta de ranking tenen a veure amb premis de cinema (Goya o Gaudí) i l'aparició d'un 'Museu del Mosquit' virtual que ha aparegut al ben mig del Delta i una col·laboració a Amposta Ràdio en la que parlo de cinema des de fa més de 7 anys.

Encuriosit en veure la procedència de les persones que visiten Ciutadà K segons les estadístiques del sr. Blogger: un 43% dels EEUU, un 28% de Suècia, un 11% de França, un 4% d'Itàlia i un 3% d'Espanya. Molt curiós. Potser hauria d'escriure en anglès a partir d'ara? (jejejeje)

Un any més i gairebé 2.500 entrades acumulades parlant de Cinema, Cultura i De Vida durant 14 anys.

I continuem ....

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Com ja avances, la meva participació en el món dels blogs, com els blogs en general, va a la baixa. Just ara fa un any que vaig tancar el Bona Nit, i des de llavors he tingut menys temps encara per passar a comentar. Cert que mantinc molt actiu el Llibres, i punt!, perquè ara llegeixo més i parlo de llibres en altres xarxes, però com que és un blog temàtic no hi ha la participació que hi havia en el blog personal. De totes maneres, aquest és un format que m'estimo, i tot i que ja no hi participo tant, miro d'estar a l'aguait del que feu. Així que encara que amb molt retard, i recuperant posts de fa dues setmanes, passo a felicitar-te l'aniversari i a animar-te a continuar tant temps com el cos et demani. Que al final, és una feina que fas per tu. Ànims i a continuar! Jo intentaré continuar també sent el més fidel, encara que sigui una fidelitat tan minsa.

Ciutadà K ha dit...

Ei, senyor
gràcies per la visita i la felicitació... Com molt bé dius, 'ho fem per nosaltres', i mentres ens ho passem bé, continuarem!!
llarga vida al post (encara que sigui amb participació i fidelitat més minsa)