dilluns, 11 de març del 2024

AVUI CIUTADA K FA 16 ANYS !!!


Com a bon boomer (l'edat imposa) ja estic de ple realitzant accions fora de l'actualitat. L'any passat ja parlava en el post d'aniversari del Ciutadà K que això d'escriure en un blog (i més si és blogger) és una activitat desfada. Ara s'imposa el video, la imatge, el tik tok i la immediatesa dels inputs curts. Escriure i llegir un blog requereix més atenció, més temps, més voluntat. Sense cap mena de dubte, continuar 'fent un blog' després de 16 anys és d'una força de voluntat inqüestionable.... i aquí continuem, un 11 de març de 2008 començavem i 16 anys després hi continuem. No hem estat mai preocupats pel nombre de visitants, no hem buscat ni volgut estratègies per augmentar les visites i les interaccions, no ens ha interessat mai; des del primer dia aquest blog es fa per concretar, racionalitzar, retenir tot allò que ens passa a la Vida. 

En 16 anys he publicat 2.680 entrades parlant dels 3 temes que subtitula el blog: de Cinefàgia, de Cultura i de Vida. En els post he parlat d'allò que veig i escolto. La culturofàgia em posseeix des de l'adolescència i, amb els anys, jo diria que s'ha aguditzat, i estem més culturòfags que mai.

Aquest 2023 he publicat 124 entrades (4 més que l'any passat i 7 menys que el 2021). Des de la primera entrada del blog he tingut 389.664 visitants. Ja fa anys que s'evidencia la reducció de visitants al Ciutadà K però, curiosament, enguany aquest blog ha tingut més visites que l'any passat, aquest 2023 hem tingut 2.721 visites (davant les 2.182 del 2022 i lluny del 5.607 del 2021).

Si pel que respecta a les visites la tendència és a la baixa, els comentaris ja són inexistents els 6 comentaris del 2022, enguany hem passat a 1, un comentari de l'únic visitant del Ciutadà K que expressa alguna opinió i no podia ser ningú més que el sr. Pons, un dels fidels seguidors d'aquest blog en els darrers temps. Gràcies, Pons! 

Com deia al principi, el plaer és escriure, exposar, documentar-se, païr la Cultura... si em voleu acompanyar i comentar, perfecte; sinó, aquí estarem igual.

En relació a les entrades més visitades, aquí està el TOP 10:

5.: EL SR. BELA TARR A BARCELONA  amb 53 visites.
6.': AVUI COMENÇA FANGOFEST 2023 !!!!  amb 52 visites.

A l'igual que l'any passat, el Top 10 de les entrades més visitades tenen a veure amb activitats culturals del territori, totes elles relacionades amb el cinema: mónFILMAT, Victoria & Savoy, CineClub La Ràpita i FangoFest. Satisfet perquè he col·laborat en la realització de bona part d'aquestes activitats.

I continuem ....